TUTORIJAL: ŠOLJA I TANJIRIĆ OD POLIMERNE GLINE

U ovom tutorijalu naučićete kako da samostalno napravite šolju i tanjirić od polimerne gline. Ovaj tutorijal obuhvata veoma detaljan tekstualni opis svakog pojedinačnog koraka sa 57 fotografija i pet šablona za precizno isecanje gline. Takođe, tu su i brojni saveti i trikovi koji će vam olakšati rad. Tutorijal podjednako mogu koristiti početnici i iskusniji kreativci i umetnici. Ono što ovaj projekat čini interesantnim jeste da koliko god šolja i tanjirića napravite, svaka od tih kreacija će biti jedinstvena i potpuno drugačija.
Ovaj projekat je napravljen of FIMO gline, ali možete koristiti bilo koji drugi brend polimerne gline.
Ovaj tutorijal košta 2.000 dinara. Kako biste kupili ovaj tutorijal (ako živite u Srbiji) molim vas da mi pošaljete poruku posredstvom kontakt formulara na blogu (ili direktno na e-adresu: artesania.studio@gmail.com) nakon čega ćete dobiti uputstvo za uplatu. Tutorijal će vam biti dostavljen na elektronsku adresu u roku od najduže 24 sati po izvršenju uplate.
Ukoliko živite u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj ili nekoj drugoj bivšoj jugoslovenskoj republici, zbog modaliteta plaćanja, moraćete prvo da preuzmete englesku verziju tutorijala (za što treba samo da kliknete OVDE), pa da mi nakon izvršene uplate pošaljete elektronsku poruku kako bih vam poslala i srpsku verziju. Po prijemu tutorijala nemate pravo na reklamaciju, niti na povraćaj novca. Pišite mi ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa tutorijalom. Ovaj tutorijal je zaštićen autorskim pravima i namenjen je samo za vašu ličnu upotrebu. Možete prodavati sve što kreirate na osnovu ovog tutorijala. Ali, ne možete da ga delite sa ili prodajete drugim ljudima, prepravljate, preprodajete ili održavate radionice na osnovu ovog tutorijala.

KOMENTARI KORISNIKA
BETH PETRICOIN (USA) - Ovaj tutorijal je dobro ilustrovan sa veoma detaljno napisanim opisom i lepim, jasnim fotografijama koje prikazuju svaki korak u procesu. Ovaj tutorijal je pogodan za sve nivoe, od početnika do iskusnih umetnika. Anya vam daje kompletno uputsto da završite projekat, kao i mnogo dodatnih saveta kako bi osigurala da vaši napori dovedu do uspeha. Početnici, ako ste u potrazi za zabavnim i svestranim projektom sa kojim ćete se upoznati sa polimernom glinom, ovo je odličan izbor za početak.
DANIELA MIHALIK SALMA (Srbija) - Među mnoštvom tutorijala za izradu nakita, ovaj je pravo osveženje. Uz kvalitetne fotografije, jasno opisane postupke, pa i dodatne savete za izradu, približiće ovaj divan materijal početnicima, ali će i oni napredniji uživati u njemu i naučiti neke nove cake.
PATRICIA KRAUCHUNE (USA) - Volim ovaj tutorijal! Fotografije su oštre, jasne i pokazuju mnogo detalja. Uputstvo je veoma pregledno i detaljno, i vrlo lako ga je pratiti iz koraka u korak. Sa ovim tutorijalom nećete pogrešiti!
MILICA MARIĆ (Srbija) - Jednom rečju ovaj tutorijal je FENOMENALAN!!! Tutorijal je veoma korisan, veoma detaljan, sa dobrim objašnjenjima i savetima. Veoma sam srećna što imam priliku da učim iz ovog tutorijala. Takođe, veliko je zadovoljstvo učiti od Anye o polimernoj glini, jer ona velikodušno i nesebično deli sa svima nama njeno ogromno znanje i iskustvo.
LEILA BIDLER (Italija) - Tutorijal koji se lako prati sa veoma kvalitetnim fotografijama koje izbliza pokazuju svaki korak. Svaki detalj izrade je opisan veoma dobro, tako da će svako moći da prati korake u ovom tutorijalu.
ELENA RODRIGUEZ (USA) - Kada sam videla najavu za ovaj tutorijal pomislila sam - ovo je lako, ne treba mi tutorijal, već znam kako da obmotam glinu oko stakla. Kupila sam ga iz radoznalost, samo da ga proverim, i nakon što sam ga pročitala shvatila sam da sam bila u velikoj zabludi. Ovaj tutorijal je IZVANREDAN!!! Naučila sam mnogo iz ovog tutorijala. Opis svakog koraka je veoma detaljan, a Anya nam je dala i mnoštvo saveta. Odgovorila je na sva pitanja koja bismo možda imali i dala nam rešenja za razne probleme na koje možemo naći tokom rada. Svaki korak je propraćen sa fotografijama visokog kvaliteta na kojima se vidi svaki i najmanji detalj. Volim ovaj tutorijal i preporučujem ga svima. Hvala Anya!  
AŽURIRANJE - 25. maj 2017.
Do 30. maja 2017. imate priliku da se tutorijal dobijete besplatno. I to ne samo za vas, već i za trroje vaših kreativnih prijatelj(ic)a. Sve što treba da uradite je da učestvuje u GIVEAWAY-u na mom FB stranici. Kliknite OVDE da saznate više i da se prijavite za učešće.
AŽURIRANJE - 31. maj 2017.
Dobitnica GIVEAWAY-a na Studio Artesania FB stranici je Sonja Tomić! Sonja i njene kreativne prijateljice Snežana Jeremić, Mirjana Nikolić i Snežana Ćosović Milovanović su dobile besplatan primerak Studio Artesania tutorijala - Šolja i tanjirić od polimerne gline. Čestitam!

0 komentara:

 

POLIMERNA GLINA TUTORIJAL

POLIMERNA GLINA TUTORIJAL
U ovom tutorijalu naučićete kako da samostalno napravite šolju i tanjirić od polimerne gline. Ovaj tutorijal obuhvata veoma detaljan tekstualni opis svakog pojedinačnog koraka sa 57 fotografija i pet šablona za precizno isecanje gline. Takođe, tu su i brojni saveti i trikovi koji će vam olakšati rad. Tutorijal podjednako mogu koristiti početnici i iskusniji kreativci i umetnici. Ono što ovaj projekat čini interesantnim jeste da koliko god šolja i tanjirića napravite, svaka od tih kreacija će biti jedinstvena i potpuno drugačija.

POLYMER CLAY TUTORIAL

POLYMER CLAY TUTORIAL
This tutorial will teach you how to make the cup decoration and saucer from polymer clay. This tutorial includes a very detailed textual description of each step, with 57 images and 5 templates for precise clay cutting. Also, there are many tips and tricks that will help you during your work. This tutorial is equally suitable for beginners, as well as for experienced creative people and artists. What makes this project interesting is that, no matter how many cups and saucers you make, each of these creations will be unique and completely different.

ABOUT ME

ABOUT ME
I'm Andrijana Anya Katavic, the face behind Studio Artesania. I'm a journalist by profession, chemist and historian by education and a self-taught applied artist by my own choice (read, for love of art). I have a long-standing career as journalist/editor, and I also write a blog, photograph, design and manufacture usable objects, and hold workshops to teach others how to work with polymer clay and other art materials... Since childhood I've dealt with the various forms of art, I have a lot of experience with pottery and painting, but in recent years I'm mostly focused on polymer clay.