GDE U SRBIJI KUPITI FIMO POLIMERNU GLINU I ALAT?

Bez obzira u kom delu Srbije živite, nabavka FIMO polimerne gline, alata i dodataka nikada nije bila jednostavnija i lakša. Za one koji to još ne znaju kompanija TROPIC TRADE je zvanični zastupnik nemačke firme Staedtler (inače, proizvođača Fima) za našu zemlju i kao takva ima odlično razgranatu distributivnu mrežu. Zahvaljujući tome FIMO alat, dodatke, polimernu i samosušeću glinu moguće je kupiti u mnogim knjižarama i hobi/art prodavnicama širom Srbije. U ovom postu saznaćete gde u vašem gradu da odete u nabavku Fima, odnosno imena i adrese knjižara i hobi/art prodavnica u kojima možete da kupite polimernu glinu i sve ono što vam je potrebno za rad sa ovim umetničkim materijalom.
FIMO PRODAJNA MESTA ŠIROM SRBIJE
S obzirom da mnogi FIMOljupci nisu svesni da FIMO mogu da kupe bez mnogo muke, plaćanja poštarine i sličnog, u svom gradu, pripremila sam spisak svih prodajnih mesta u Srbiji. Kao što ćete primetiti, na spisku je (po abecednom redu) crvenim slovima označen grad, a ispod se (ponovo po abecednom redu) nalaze imena knjižara, odnosno hobi/art prodavnica sa adresama.
U MOM GRADU NEMA FIMO PRODAJNOG MESTA
Za one koji u svom gradu, na žalost, još nemaju knjižaru ili hobi/art radnju u kojoj bi mogli da se opskrbe Fimom, Tropic Trade je obezbedio internet prodavnicu. Kako kupovati u ovoj prodavnici saznaćete ako kliknete OVDE.
FIMO PRODAJNA MESTA U BEOGRADU
Iako mnogi misle da su beogradski FIMOljupci povlašćeni jer se kompanija Tropik Trade nalazi u njihovom gradu, znajte da ni nama nije lako. Beograd je veliki grad i ako, na primer, neko živi na Karaburmi, uopšte mu nije jednostavno da se trucka gradskim prevozom sat i nešto u jednom pravcu kako bi kupio dva paketića Fima. Pojedini FIMOljupci iz Beograda moraju da presednu u dva, čak i tri, autobusa (tramvaja, trolejbusa) da bi iz svog naselja stigli do Novog Beograda (gde se Tropic Trade nalazi). Da ne govorimo o tome da izgube još bar oko sat vremena samo u čekanju pomenutih autobusa (tramvaja, trolejbusa). Zato je mnogima od njih jednostavnije da za nekih 15 minuta dođu, recimo, do centra grada gde postoji nekoliko prodavnica u kojima mogu da se snabdeju Fimom. Prateći spisak koji sam pripremila beogradski FIMOljupci moćiće lakše da se organizuju kada krenu u FIMO nabavku.

0 komentara:

 

POLIMERNA GLINA TUTORIJAL

POLIMERNA GLINA TUTORIJAL
U ovom tutorijalu naučićete kako da samostalno napravite šolju i tanjirić od polimerne gline. Ovaj tutorijal obuhvata veoma detaljan tekstualni opis svakog pojedinačnog koraka sa 57 fotografija i pet šablona za precizno isecanje gline. Takođe, tu su i brojni saveti i trikovi koji će vam olakšati rad. Tutorijal podjednako mogu koristiti početnici i iskusniji kreativci i umetnici. Ono što ovaj projekat čini interesantnim jeste da koliko god šolja i tanjirića napravite, svaka od tih kreacija će biti jedinstvena i potpuno drugačija.

POLYMER CLAY TUTORIAL

POLYMER CLAY TUTORIAL
This tutorial will teach you how to make the cup decoration and saucer from polymer clay. This tutorial includes a very detailed textual description of each step, with 57 images and 5 templates for precise clay cutting. Also, there are many tips and tricks that will help you during your work. This tutorial is equally suitable for beginners, as well as for experienced creative people and artists. What makes this project interesting is that, no matter how many cups and saucers you make, each of these creations will be unique and completely different.

ABOUT ME

ABOUT ME
I'm Andrijana Anya Katavic, the face behind Studio Artesania. I'm a journalist by profession, chemist and historian by education and a self-taught applied artist by my own choice (read, for love of art). I have a long-standing career as journalist/editor, and I also write a blog, photograph, design and manufacture usable objects, and hold workshops to teach others how to work with polymer clay and other art materials... Since childhood I've dealt with the various forms of art, I have a lot of experience with pottery and painting, but in recent years I'm mostly focused on polymer clay.